Homepage2019-08-29T05:56:51+00:00

Nu in opbouw. Vispark Nolderwoud.

NOLDERWOUD | ZUIDWOLDE | DRENTHE

Welkom bij Vispark Nolderwoud

Nu nog in opbouw. Vispark Nolderwoud. Onze commercial vijver gaat ingericht worden met 26 steigers van 3 x 2 meter. Vanaf deze steigers mag met 2 personen gevist worden op een groot visbestand van met name kleine karper, F1, zeelt en barbeel. Regelmatig zullen er wedstrijden georganiseerd worden en er bestaat de mogelijkheid om de gehele vijver af te huren om je eigen wedstrijd te organiseren. Aan de vijver gaan we een aantal vislodges neer zetten, zodat men kan overnachten. Op het park komt naast de vijver een hengelsportwinkel, restaurant en in de toekomst een aantal forellenvijvers.

Voorjaar 2020 hopen we de meeste werkzaamheden klaar te hebben en de eerste vissers te ontvangen.

Restaurant

Bij ons restaurant kun je straks heerlijk bourgondisch eten. Heerlijke stukken vlees zo van de BBQ op je bord. En dat ene speciale biertje maakt het helemaal af. Onze ruime openingstijden zorgen er voor dat je niet alleen heerlijk kan eten bij ons maar ‘s avonds ook een drankje kan drinken.

Outdoor activiteiten

Vispark Nolderwoud ligt in een bosrijke omgeving met daarin gelegen een waterplas. Op het park is ruimte voor allerlei outdoor activiteiten, welke bij ons te boeken zijn. Rondom Vispark Nolderwoud liggen  tal van wandel, fiets en mountainbike routes.

Binnenkort bij Vispark Nolderwoud

Tel: 0528-373882 | E-mail: info@visparknolderwoud.nl